OFFICE SPACE

The client:
ClinEdge is a cutting edge provider of business development and patient recruitment services. Their culture exudes an edgy, fun, and innovative vibe. The office is located in the Lewis Wharf of Boston. Project – Conference Room and Kitchen.

The design:
Keeping true to the creative office culture, the design incorporated a mix of materials, textures, and color to help build a playful and engaging environment. 

For the kitchen, we added a rustic gathering table with modern white and red metal stools. Galvanized chrome marquee letters dip down the kitchen wall spelling CREATE, imaginative pun on EAT. Industrial bulbs hang above the island. For the once neglected wall by the cooler, we covered it with matte black chalkboard paint and added fun typography – that finished off the new “ClinEdge Cafe”.

In the marketing conference room we worked with the existing wall color since painting wasn’t an option at the time. To compliment the yellow color and brick wall, we used natural materials – a distressed wood table with a metal top, metal and wood accent stool, white chairs with metal legs, and an earth-toned wall map. We incorporated the theme from the kitchen design and hung CE (ClinEdge) marquee letters on the brick wall.